voetbalschool

Football academy

[vc_row gap=”4″ css=”.vc_custom_1613473072689{padding: 15px !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”676″ img_size=”full” css_animation=”fadeIn”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

De DTA-opleiding

Dream Team Academy Voetbalschool is begonnen in 2015 en heeft jaarlijks rond de 100 leden die de cursus volgen. In 2016 zijn wij van start gegaan met competitievoetbal bij de KNVB en sinds 1 juni 2022 zijn wij samengegaan met a.s.v. Fortius onder de naam DTA Fortius. Meer informatie over de voetbalclub kunt u vinden op https://dtafortius.nl.  Inmiddels werkt DTA samen met o.a. AZ, FC Almere City en is partner van AFC Ajax.

De cursus bestaat uit 3 blokken van 10 trainingen en is voor spelers vanaf 4 jaar. De trainingen zijn op zondag en duren 60 minuten per keer.

Voor een aantal clubspelers van de onder- en middenbouw bestaat de Talentenpool en voor een aantal clubspelers van de bovenbouw hebben wij het High Potential-programma. Dit programma is bedoeld om talenten, die dicht tegen een BVO aanzitten, te helpen de laatste stap te zetten naar een BVO en om het verschil tussen BVO’s & amateurs te verkleinen.

Indien een speler voldoende is ontwikkeld, bestaat de mogelijkheid om door te stromen naar de trainingen van deze groepen. De TP & HP trainen 90 minuten per keer. De kosten voor de TP & HP zijn daardoor hoger. De trainer bepaalt of doorstroom mogelijk is!

 

Zie de knoppen hieronder voor meer informatie.[/vc_column_text][vc_btn title=”Prijzen & Data / tijden” size=”lg” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.dreamteamacademy.nl%2Fprijzen-en-data-groepstrainingen%2F|title:Cursus%202020-2021||”][vc_btn title=”Aanmelden” color=”warning” size=”lg” css_animation=”bounceIn” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.dreamteamacademy.nl%2Faanmelden-groepscursus%2F|title:Aanmelden%20groepscursus||”][/vc_column][/vc_row]

en_USEnglish