sponsoring

Sponsoring

[vc_row css=”.vc_custom_1613478164178{padding-right: 15px !important;padding-left: 15px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Een sportvereniging krijgt inkomsten via contributie van haar leden. Dat dekt de noodzakelijke kosten die een club heeft. DTA draait op vrijwilligers die hun ziel en zaligheid steken in deze mooie Academy. Om de kwaliteit en het sportniveau van DTA te waarborgen is uw hulp dan ook erg belangrijk. Daarom zijn wij op zoek naar sponsoren die onze club willen steunen.

DTA biedt talrijke mogelijkheden voor exposure van uw bedrijf. DTA organiseert voetbalactiviteiten op verschillende locaties in Nederland en binnenkort ook daarbuiten. Hiernaast biedt DTA ook nog verschillende mogelijkheden om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten tijdens wedstrijden, op onze kleding, wanneer onze teams bij verschillende amateurverenigingen en profclubs spelen, verspreid door heel Nederland. Onze spelers lopen geregeld stage bij profclubs en komen uit voor de KNVB (Jeugdplan Nederland). Hierdoor zijn zij ook breder zichtbaar. Maar ook online bieden wij uitgebreide mogelijkheden om uw merk te promoten. Onze online kanalen zorgen gegarandeerd voor publiciteit. Zo werd een kort filmpje van een traint met Indonesisch international Esrz Walian in korte tijd maar liefst 13.000 keer bekeken. Ook de filmpjes van Jaydemar Fereira en Xavi Dors zijn respectievelijk 10.000 en ruim 4.000.000 keer bekeken op sociale media. Het filmpje van Xavi heeft zelfs het jeugdjournaal bereikt.

Wilt u sponsoren, doneren of heeft u nog vragen, mail ons dan via sponsoring@dreamteamacademy.nl. Wij nemen dan direct contact met u op!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1613478738061{padding-right: 15px !important;padding-left: 15px !important;}”][vc_gallery type=”image_grid” images=”771,770,772″ img_size=”medium” onclick=””][/vc_column][/vc_row]

nl_NLDutch